Yukarı Zeytinliler Medya TV’de

Medya TV’de Çorum Dernekler Federasyonu (ÇORDEF) tarafından düzenlenen ‘Ortak Noktamız Çorum'

27 Ocak 2014 Pazartesi 17:19
 Yukarı Zeytinliler Medya TV’de


Medya TV’de Çorum Dernekler Federasyonu (ÇORDEF) tarafından düzenlenen ‘Ortak Noktamız Çorum’ programının bu haftaki konuğu Osmancık Yukarı Zeytin Köyü Yardımlaşma, Güzelleştirme, Eğitim Kültür ve Spor Derneği oldu.

Programda canlı yayın konuğu olan Dernek Başkanı Mustafa Urhan ve Köy Muhtarı Mustafa Uzun, köy hakkında detaylı bilgi verdi.

Yukarı Zeytinli sanatçı Rüştü Şeker'in de kendi eserleri ile katıldığı programda Köy Muhtarı Mustafa Uzun, Yukarı Zeytin’in Osmancık'ın en güzel köylerinden birisi olduğunu ve köyde hiçbir sosyal kültürel sorunun bulunmadığını söyledi.

Köyün yalnızca yerleşim yeri ile ilgili problemlerin olduğunu, köye geri dönüş yapan köylülerin konut yapmak için arsa bulamadığını ifade eden Uzun, Çomaklık mevkiinde bulunan geniş bir alanın parsellenmesi için girişimde bulunduklarını kaydetti.

Dernek Başkanı Mustafa Urhan ise programda dernek çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Ayrıca derneğin 15. kuruluş yıldönümü pasta kesilerek canlı yayında kutlandı.






Son Güncelleme: 27.01.2014 17:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165