Yunus Emre’nin eksikleri gideriliyor

Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan Yunus Emre Parkı'nın elektrik alt yapısı yenileniyor.

21 Ağustos 2014 Perşembe 16:43
Yunus Emre’nin eksikleri gideriliyor


Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan Yunus Emre Parkı'nın elektrik alt yapısı yenileniyor. Miadını dolduran elektrik alt yapı sistemi belediye ekiplerinin hummalı çalışmasıyla değiştiriliyor.


Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin karşısında bulunan, içerisinde Çorum Belediyesi'nin Yeni Nikâh Sarayı'nın da yer aldığı park, çalışmaların tamamlanmasıyla gece yarısına kadar yüzde 100 aydınlatma sağlayacak. Gece 12'den sonra ise yüzde 50 tasarrufa geçecek.


Alt yapı çalışmalarının ardından aydınlatma lambaları da değişecek. Parkın dört bir yanına dekoratif lambalar monte edilecek. Toplam 120 lamba parkın havasını değiştirecek.


Yürüyüş yolu da yenilenecek


Spor ve çocuk oyun alanı da bulunan parkta belediye ekiplerinin çalışmaları devam ediyor. Elektrik alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından bu kez de aşınan EPDM kauçuk yürüyüş yolu yenilenecek. İhalesi yapılan 1400 metre uzunluğundaki yürüyüş yolunun çalışmalarına yakın bir zamanda başlanacak.


Otomatik sulama sistemi geliyor


Çorum Belediyesi diğer parklardaki otomatik sulama sistemini bu parka da yapıyor. Bu sistemle hem sudan hem de zamandan tasarruf sağlanacak. Elektrik alt yapı sistemi, EPDM kauçuk yürüyüş yolu ve otomatik sulama sistemiyle yenilenen Yunus Emre Parkı Bahçelievler Mahalle sakinlerine "merhaba" diyecek. 




Son Güncelleme: 21.08.2014 16:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165