Yürüyen kan bankası ödüllendirildi

35 ünite kan bağışlayan belediye personeline Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner tarafından plaket ve altın takdim edildi.

28 Ocak 2017 Cumartesi 13:02
Yürüyen kan bankası ödüllendirildi

35 ünite kan bağışlayan belediye personeline Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner tarafından plaket ve altın takdim edildi. 

Belediye personellerinden Mustafa Dizdaroğlu, düzenli olarak yaptığı kan bağışından dolayı Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner tarafından ödüllendirildi. 

Geçmiş dönemlerdeki kan bağışından dolayı Kızılay tarafından bronz, ve gümüş madalya ile onurlandırılan Sungurlu Belediyesi Basın Yayın Halkla ilişkiler Müdürlüğü personeli Mustafa Dizdaroğlu, Sungurlu Belediyesi tarafından kampanyaya da katılıp 35. kan bağışında bulunarak Kızılay tarafından altın madalya almaya hak kazandı.

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, kan bağışı, önemli bir sosyal sorumluluk vazifesi diyerek örnek davranışından dolayı personelini tebrik ederek, altın ve plaketle ödüllendirdi. 

Belediye başkanına duyarlığından dolayı çok teşekkür eden ve herkesin bir gün kana ihtiyacı bulunabileceğini kaydeden Mustafa Dizdaroğlu ise, kendi yakınlarına da bir gün kan gerekeceğini düşünerek herkesi kan bağışında bulunmaya davet etti.

BAŞKAN ŞAHİNER’DEN KIZILAY'A DESTEK

Sungurlu Belediyesi ve Kızılay Kan Merkezi tarafından yürütülen kan bağışı kampanyasına Belediye personeli duyarsız kalmadı. 

Sungurlu Belediyesi’nde gerçekleşen kan bağışı kampanyasına belediye personeli yoğun ilgi gösterdi. Belediye Kadın Kültür hizmet binasına kurulan platformda, gönüllü personel ve vatandaşlardan doktor kontrolünde toplanan kanlar ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. Kan vermek için sıraya giren belediye personeli ve vatandaşların gerekli tetkikleri yapıldıktan sonra kan vermesine engel teşkil edecek herhangi bir rahatsızlığı bulunmadığı takdirde kan vermesi sağlanıyor.

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Kızılay Kan Merkezi tarafından yürütülen kan bağışı kampanyasına destek vermek ve kan bağışına olan duyarlılığı arttırmak için kurulan Kızılay standını ziyaret etti. Kızılay Kan Merkezi personeli ve kan bağışında bulunan gönüllülerle sohbet eden Şahiner, "Kan bağışında bulunmak hem kendi sağlığımız için hem de hayati öneme sahip olan bir sosyal sorumluluktur. Verilen bir ünite kan onlarca insanın hayatını kurtarabilir. Sungurlu Belediyesi olarak kan bağışı kampanyasına verdiğimiz destek bundan sonrada devam edecek” dedi. 



Son Güncelleme: 28.01.2017 13:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.