Yüzyılın iyilik elleri Anadolu’da...

Deniz Feneri Derneği Ankara Şubesi tarafından Çorum il, ilçe ve köylerinde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere gıda, giyim, barınma, nakit ve eşya yardımı yapıldı.

29 Kasım 2016 Salı 13:57
Yüzyılın iyilik elleri Anadolu’da...


Deniz Feneri Derneği Ankara Şubesi tarafından Çorum il, ilçe ve köylerinde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere gıda, giyim, barınma, nakit ve eşya yardımı yapıldı.

Deniz Feneri Derneği, Türkiye'nin dört bir yanında hayata geçirdiği gıda, eğitim, sağlık, barınma alanlarındaki projeleriyle; kurduğu misafirhaneler, aşevleri, giyim mağazaları, yürüttüğü meslek edindirme programları ile ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Dernek, yoksul aileler için köy köy kasaba kasaba dolaşmaya devam ediyor. Yoksul ailelerin yaptıkları müracaatlar titizlikle incelenerek yapılan araştırmalardan sonra, ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilenlere gıda, giyim, nakit, sağlık, eğitim ve barınma yardımları yapılıyor.

Dağıtımlar kapsamında, Deniz Feneri Derneği Ankara Şubesi tarafından Çorum il, ilçe ve köylerinde yaşayan ihtiyaç sahibi 305 aileye gıda, 119 aileden 846 ferde giysi, 1 aileye barınma, 6 aileye nakit ve 11 aileye eşya yardımları dağıtıldı. Dağıtılan yardımların toplam tutarı 135 Bin TL.

Deniz Feneri Derneği Ankara Şubesi’nden yapılan açıklamada; İhtiyaç sahibi ailelere ellerinden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışıldığı belirtilerek, "Hedefimizde daha çok yardım dağıtmak, daha çok mağdura ulaşmak daha çok iyilik yapmak var.” dendi.

 

Son Güncelleme: 29.11.2016 13:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165