Zaferin kahramanlarını unutmadılar

Mahmut Atalay Gençlik Merkezi öğrencileri, Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret etti.

27 Ağustos 2014 Çarşamba 16:12
 Zaferin kahramanlarını unutmadılar

M. Ali CEYLAN

Mahmut Atalay Gençlik Merkezi öğrencileri, Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret etti.


30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yapılan ziyarete Merkez Müdürü Mehri Nur Karakaya, Gençlik Liderleri Ceyda Bağcı, Sinan Avşar, Bahattin Ahıskalı, Murat Çolak ile çok sayıda üye öğrenci katıldı.


Kore Gazileri Mithat Gamsız, Ahmet Yağlı, Hasan Eryılmaz, Bekir Ahıskalı, Ömer Yavuz ve Cemal Coşkun’un da hazır bulunduğu ziyarette, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Muharrem Gül,  Mahmut Atalay Gençlik Merkezi Müdürü Mehri Nur Karakaya’ya, gazileri sadece gaziler gününde değil her zaman hatırladıkları için teşekkür plaketi verdi.


Karakaya ise, “Gençlerimiz bu maneviyatı yaşasınlar ve milli duyguları unutmasınlar diye gazilerimizi ziyaret ettik. Gazilerimiz ve şehitlerimiz olmasaydı biz bu vatanda bu kadar rahat yaşayamazdık.” dedi.


Ziyaret sonunda öğrenciler gazilerin ellerini öperek dernek önünde hatıra fotoğrafı çekindiler.




Son Güncelleme: 27.08.2014 16:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.