Zeytin Dalı Harekatı'na destek

Boğazkale Kaymakamlığı ile Boğazkale Belediyesi öncülüğünde köy muhtarları ve ilçedeki resmi kurumlar Mehmetçik Vakfı'na bağışta bulundu

07 Mart 2018 Çarşamba 10:13
Zeytin Dalı Harekatı'na destek

Boğazkale Kaymakamlığı ile Boğazkale Belediyesi öncülüğünde köy muhtarları ve ilçedeki resmi kurumları tarafından Afrin'de operasyon yapan asker ve polise destek olmak için yardım kampanyası düzenlendi. Düzenlenen yardım kampanyasında 32 bin TL toplandı.
Boğazkale Kaymakamı Turan Soğukoluk ve Belediye Başkanı Osman Tangazoğlu öncülüğünde köy muhtarları, kurum müdürleri ve çalışanları tarafından Afrin'de görev yapan Mehmetçiklerimize destek olmak için toplanan paralar Mehmetçik Vakfı hesabına yatırıldı. Boğazkale Belediye Başkanı Osman Tangazoğlu, "Afrin'de düzenlenen Zeytindalı Harekatında görev yapan Mehmetçiğimize bir nebze de olsa destek olmak için, topladığımız paraları Mehmetçik Vakfına gönderdik" dedi.
Afrin'de görev yapan asker ve polisimize destek verdiklerini söyleyen Tangazoğlu, "Rabbim asker ve polisimize nice zaferler nasip etsin. Ayaklarına taş değdirmesin. Mehmetçiğimiz Afrin'den zaferle çıkacaktır" şekilde konuştu.
Boğazkale Kaymakamı Turan Soluk ise, "Daha önce yapmış olduğumuz Muhtarlar toplantısında Zeytindalı Harekatı kapsamında görev alan Mehmetçiğimize bir şeyler yapalım görüşü ortaya çıkmıştı. Bir muhtarımız bizden önce kendi köyünde bir miktar para toplamış. Bizde bunu duyunca bizlerde para toplayalım dedik. Boğazkale ilçemizde yaklaşık 32 bin TL miktarında bir para toplandı. Bizler nüfus olarak 3600 nüfusla Çorum’un en küçük ilçesiyiz. Karınca, kararınca destek olmak istedik. Dualarımızla maddi manevi Mehmetçiğimizin yanındayız. Allah Mehmetçiğimizi muzaffer eylesin" ifadelerini kullandı.

İHA

Son Güncelleme: 07.03.2018 12:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165