Ziraat Odası'ndan Akar’a ziyaret

Çorum Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan ve Yönetim Kurulu Üyeleri AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanlığına atanan Erhan Akar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

09 Aralık 2016 Cuma 15:16
Ziraat Odası'ndan Akar’a ziyaret

Çorum Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanlığına atanan Erhan Akar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


Ziyaret sırasında hayırlı olsun dileklerini ileten Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, “Erhan Akar’ın İl Genel Meclisinde köyler için yaptığı hizmetlerde dolayı zaten tanıyoruz. Bu hizmetlerin İlçe Başkanlığında da devam edeceğini biliyorum. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum. İyi ve güzel hizmetlere imza atacağına inancımız tamdır” diye konuştu.


Sayan, Çorum Ziraat Odası olarak, çiftçiye yapılacak her türlü hizmet için her zaman destek olmaya hazır olduklarının altını çizdi.


Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Akar, partisinin tarım politikasından bahsederek, AK Parti Çorum milletvekillerinin girişimleri sonucu yapılan göletler ve sulama tesislerinin sulu tarıma verdikleri önemin bir göstergesi olduğunun kaydetti.


Köyleri rahat yaşabilir bir duruma getirmek için çalışmalar yaptıklarına vurgu yapan Akar, çiftçi ve köylü vatandaşların sorunlarını çözmek için birlik ve beraberlik içerisinde çalışılması gerektiğini söyledi.


Partisinin kuruluşundan bu yana Çorum Merkez İlçe’de görev yapmış tüm başkan ve yönetimlere teşekkür eden Akar, “ Başkanlarımız ve yönetimleri halka hizmet noktasında en iyi çalışma başarısını göstermişler ve partimizin Çorum’daki çıtasını gayet yüksek yerlere taşımışlardır. Bizde yönetimimizle bu çıtayı daha yükseklere taşımak için gayret göstereceğiz” dedi.


AK Parti Çorum milletvekillerinin ve Belediye Başkanlarının üstün başarılara ve çalışmalara imza attıklarını kaydeden Akar, AK Parti’nin makam ve koltuklarla ölçülemeyecek bir parti olduğunun altını çizdi.


BURAK KÖSE'YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ


Çorum Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan ve Yönetim Kurulu Üyeleri AK Parti Çorum Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Burak Köse’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


Burak Köse’ye hayırlı olsun dileklerini ileten Çorum Ziraat Odası Başkan Mehmet Sayan, ülkenin bütünlüğü ve demokrasi adına gençlerin yapacakları her çalışmada yanlarında olacaklarını söyledi.


Köse ziyaret için Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.



Son Güncelleme: 09.12.2016 15:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165