Zulmü fotoğraflara taşıdılar

Akıncılar Derneği’nin düzenlediği fotoğraf sergisi bugün açıldı.

04 Ekim 2013 Cuma 15:33
 Zulmü fotoğraflara taşıdılar


Akıncılar Derneği’nin düzenlediği fotoğraf sergisi bugün açıldı.

İslam coğrafyası başta olmak üzere dünyanın çeşitli bölgelerinde yaşanan zulme dikkat çekilen fotoğraf sergisine  Ensar vakfı, ESDER, Derman-Der, DED, Hitit Üniversitesi Suffe Kulübü destek verdi.

Akıncılar Derneği Temsilcisi Mustafa
Çağdaş’ın açış konuşmasının ardından basın açıklamasını platform adına Musa Bilge yaptı.

İslam coğrafyasında yaşanan zulmün önüne geçilebilmesi için zalime karşı direnç gösterilmesi gerektiğini belirtti. Açıklamada şu görüşlere yer verildi;

Müslümanlar ümmet, Kafirler tek millet,

“Firavun’un uşağı General Sisi ve yandaşlarının yaptıkları zülüm ve katliamlara karşı gösterdiğiniz Musa’nın tavrıyla, Yusuf’un sabrıyla gönüllere taht kurdunuz. Kur'an-ı Kerim deyimiyle nice erler vardır ki, Allah'a verdiği sözde durdular, niceleri de sıralarını beklemektedirler. Allah canınızı cennet karşılığı satın almıştır. Bu ne güzel bir alış veriş. İşte yiğitlerin ülkesi Mısır sizlere bin selam. Silahın namlusuna göğsünü siper eden mücahit ve mücahide kardeşlerim kutlu sevdanın yürekli yiğitleri. Sizlere selam olsun, işte bizlerde bütün kalbimizle alanları birer Adeviye, birer Humuz birer Gazze ve Doğu Türkistan yapacağız elbette zalim zalimliğini her daim yapacaktır, çünkü küfür tek bir millettir. Untmayın ki, müslümanlar da tek ümmettir. Kardeşlerimiz dünyanın dört bir yanında zulme maruz kalırken susmamız asla düşünülemez ve susmayacağız da. Ey zalimler sizden öncede zulmedenler helak oldular, sizler de helak olacak ve bir gün hesap vereceksiniz. İşte size layık olan budur. Doğu Türkistan’ı kana bulayan Çin, Çeçenistan’ı kana bulayan Rusya, Arakan ı kana bulayan Budizm, Filistin’i kana bulayan İsrail ve bunların efendisi büyük şeytan ABD, ey zalimler sanmayın ki müslümanlar sessiz. Emin olun inancın var olduğu her evden sizlere lanet yağıyor. Sizler bir araya gelip, nasıl zulüm planları kuruyor, organizasyonlar yapıyorsanız bizler de insanlığın refahı için organizasyonlar yapıyor ve diriliş muştulan söylüyoruz. Kardeşlerimizle bir araya geliyor sizlerin yaptıklarına sessiz kalmıyoruz ve İbrahimi safımızı belirtiyoruz.Allah’ın selamı zalimlere karşı susmayan tüm kardeşlerimizin üzerine olsun.”




Son Güncelleme: 04.10.2013 15:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.