Açılış yaptılar, sorun dinlediler

Kadın Kültür ve Sanat Merkezi kursiyerleri Sanat Sokağı'nda satış Ofisi açtı

06 Mart 2018 Salı 14:29
Açılış yaptılar, sorun dinlediler

Kadın Kültür ve Sanat Merkezi kursiyerleri tarafından yapılan resim ve el emeği ürünlerin yer aldığı satış ofisi Sanat Sokağı’nda açıldı.

Sanat Sokağı’nda yer alan ve tamamı Kadın Kültür ve Sanat Merkezi’nde eğitim alan kadınların oluşturduğu yağlı boya sergisi ve el ürünleri satış ofisi, geçtiğimiz hafta sonu açıldı. Açılışa Belediye Başkanı Zeki Gül’ün eşi Halime Gül, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan ve eşi Havva Candan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, Çorum Belediyesi Tesisler Müdürü Mahmut Yabacıoğlu, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın Kültür ve Sanat Merkezi öğreticileri ve öğrencilerinin yanı sıra vatandaşlar katıldı.

Açılışta resim sergisini gezen Belediye Başkanı Zeki Gül’ün eşi Halime Gül, Sanat Sokağında yer alan esnafla da sohbet ederek alışveriş yaptı. Sanat Sokağı’nda satışa sunulan ürünleri dikkatle inceleyen Halime Gül esnafla da sohbet etti.  

'ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ'

Kadın Kültür ve Sanat Merkezi öğrencilerinin yaptığı ürünlerin yer aldığı sergiyi gezen Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan esnafla sohbet etti. Sanat Sokağı’nda yer alan esnafların sorunları ile yakından ilgilenen Turhan Candan kendisinden sorunlarla yakından ilgileneceğinin sözünü verdi. Sanat Sokağı’nın adının duyurulabilmesi için bazı etkinliklerin bu sokakta yapılmasını istedi.

Öte yandan Candan, Kadın Kültür ve Sanat Merkezi öğrencilerinin yaptığı çantayı eşi Havva Candan’a hediye etti.

Son Güncelleme: 06.03.2018 16:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165