‘İlvanlım’ tanıtıldı

Çorum Belediyesi kültür yayınları arasında yerini alan ‘İlvanlım’ dergisinin tanıtımı yapıldı.

02 Haziran 2022 Perşembe 17:10
‘İlvanlım’ tanıtıldı

Çorum Belediyesi kültür yayınları arasında yerini alan ‘İlvanlım’ dergisinin tanıtımı yapıldı. Mart ayında ilk sayısı çıkan dergi için Velipaşa Kadın Kültür Merkezinde düzenlenen tanıtım toplantısına çok sayıda sanatsever katıldı.

Şehir Defteri, Genç Kadeş gibi dergilerle Çorum’da kültür ve sanata yön veren Çorum Belediyesi, kadın dergisi “İlvanlım” ile sanata verdiği değeri zirveye taşıdı. İlvanlım Dergisi için Velipaşa Kadın Kültür Merkezi’nde düzenlenen tanıtım programına Vali Yardımcısı Hakan Kubalı, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan ve Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın eşi Feyza Aşgın da katıldı.

Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan misafirlere yönelik yaptığı konuşmada, Çorum Belediyesi olarak kültür ve sanata önem verdiklerini belirtti. Kadına yönelik etkinliklerin ise daha ayrı önemi olduğunu ifade eden Candan,  kadın dergisi olarak yayın hayatına başlayan İlvanlım’ın şehrin kültür sanat hayatına önemli katkılar sağlayacağına inandığını söyledi. Çorum Belediyesi’nin Türkiye’de kadın dergisi çıkaran çok az sayıdaki belediyelerden biri olduğunun altını çizen Candan, “İlk sayısı yayınlanan İlvanlım Dergimizin ikinci sayısı  Eylül’de çıkacak. Emek veren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Vali Yardımcı Hakan Kubalı ise Çorum Belediyesi’ni ve derginin yayına hazırlanmasında emek veren kadınları tebrik etti.  Kadınların kültürünün ve emeğinin bir ürünü olan İlvanlım Dergisi’nin Çorum’da bir ilk olması açısında çok önemli olduğunu vurgulayan Kubalı, “Çorum’daki kadınlar Türkiye’ye örnek bir iş yaptılar. Emek veren herkesi tebrik ediyorum."dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165