Külliye’de Çorum’u temsil etti

KADEM Çorum Yönetim Kurulu Üyesi Havva Özata, Emine Erdoğan’ın daveti üzerine Külliye’ye gitti.

16 Eylül 2021 Perşembe 00:13
Külliye’de Çorum’u temsil etti

KADEM Çorum Yönetim Kurulu Üyesi Havva Özata, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın daveti üzerine Külliye’de düzenlenen toplantıya katıldı.

Yapılan açıklamaya göre; Emine Erdoğan, Türkiye'de yedi bölgede başarılı 8. girişimci iş kadınlarını Külliye’ye davet etti. Programa Çorum’u temsilen Sungurlu Kadın Kooperatifi ‘Sevgisun’ olarak Havva Özata katıldı. Özata, Emine Erdoğan ile görüşerek başarı hikayelerini ve sorunlarını aktardı. Emine Erdoğan, girişimcileri dinleyip yeni ürün ve AR-GE çalışmalarında yardımcı ve takipçi olacağı mesajını vererek, her zaman çalışan, üreten kadının yanında olduğunu ifade etti.

Toplantıya Halkbankası Genel Müdürü hemşehrimiz Osman Arslan da katıldı.

Son Güncelleme: 16.09.2021 09:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorum'lu 2021-09-16 10:30:02

Çorum onlar için oy zamanı önemli, gerisi boş. Çorum her zaman Üvey evlat. Nasıl olsa seçimlerde Çorum %50 ve üzeri garanti, çantada keklik, yatırıma gerek yok.