Meral Ahlatcı, Emine Erdoğan'ı Çorum'a davet etti

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı’nın eşi Meral Ahlatcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ı Çorum'a davet etti.

12 Eylül 2019 Perşembe 00:53
Meral Ahlatcı, Emine Erdoğan'ı Çorum'a davet etti

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın toplum gönüllüsü il başkanları ve belediye başkanları eşleriyle birlikte düzenlediği toplantıya, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı’nın eşi Meral Ahlatcı da katıldı.

AK Parti'den yapılan açıklamaya göre; Meral Ahlatcı, Emine Erdoğan’ı, Çorumlu kadınların, hemşehrilerinin ve teşkilatların selam ve sevgilerini ileterek Çorum’a davet etti.

Davetten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emine Erdoğan, Çorumlular’a selam ve saygılarını ileterek, kente yakın zamanda geleceğini ifade etti.

Son Güncelleme: 13.09.2019 09:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2019-09-12 09:06:08

Bir çantasını 10 yıl çalışsam alamam.. 50 bin tl

Avatar
Kadın 2019-09-14 23:32:30

İşAllah gelir de corumda kadına ne kadar deger verilir. Görür. Jülüde hanım da gelirse süper olur. Kadınlar olmasa hayat biter ama cogu kadınlarımızı bitirmeye calısıyor. Birde eyt işine kadın olarak bir el atsın lütfen

Avatar
Güclü 2019-09-14 23:48:15

Kadınlarımız herhangi bir işe kalkıştıgı zaman öncelikle etraf baskısından sanamı kalmiş. Yapamasın dıyorlar. Erkekler kadınlardan cekiniyorlar herhalde. Okadar kadın girişimciler varki olmaz denileni başarmiş. Corumdada. Cokca her alanda. Bayan gormek istiyoruz biraz şans verilsin koydeki gelin ve kızlar erkek elerine bakmasınlar kadınlar nekadar yapıcı ve üretici olursa onlardan gelen nesillerde. Daha güclü nesiler ve calşkan insanlar olur. Bir kadın 10 erkege bedeldir. Sadece imkan verilsin bahanelerle. Engellenmesin. Balık yemeyi degil balık tutmayı ögrensinler saygılarımla

Avatar
Beklıyoruz 2019-09-15 23:07:38

İşAllah hemen gelirde ilcelerdeki kadınlara ümüt verir. Kadınları ilcelerde. Ev bag bahce işlerinde kulanmak icin gören. Zihniyetler. Üstü kirli olan degil fikirleri kotu insanlar varken. Bazı işler olumlu sonuclar vermiyor bayat. Uludag lacin oguzlar kucük ilcelerimize bekliyoruz ev gezmelerine gidin lutfen

banner165