Pasta yapmak için yarıştılar                    

Pastacılık Bölümü Öğrencileri hünerlerini yaş pasta yarışmasında sergiledi

20 Şubat 2018 Salı 18:13
Pasta yapmak için yarıştılar                    

Çorum Belediyesi Buhara Kültür Merkezi Pastacılık Bölümü Öğrencileri sene boyunca aldıkları kursun ardından hünerlerini yaş pasta yarışmasında sergiledi.

Yaptıkları yaş pastalarla jürinin karşısına çıkan kursiyerler, heyecanlı anlar yaşadı. Jüri Belediye Başkanı Zeki Gül’ün eşi Halime Gül, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu’nun eşi Sıdıka Yabacıoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan’ın eşi Havva Candan ve Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Havva Doğan oluşurken, yapılan pastalara hem tat hem de görünüş puanı veren jüri üyeleri birinciyi belirlemekte oldukça zorlandılar.

Kursiyerler Emine Sorkan, Şehri Kabakçı, Sevim Bezmez, Zehra Kömürcü, Aminenur Ayhan, Safiye Erdem, Fatma Olukçu ve Gamze Güzel yaptıkları pastalarla birinci olabilmek için çaba sarf ettiler.

Çorum Belediyesi Buhara Kültür Merkezi Yiyecek İçecek Hizmetleri Öğretmeni Adife Kanar, kursiyerlerin hünerlerini düzenledikleri yarışma ile sergilediklerini belirtti. Kursun 280 saat sürdüğünü dile getiren Kanar, “280 saat süren yaş pasta yapımı ve sunumu kursunda bugüne kadar kursiyerlerimiz çeşitli bilgiler aldılar. Bugün de kurs sonu bitirme sınavları için her biri ayrı ayrı pastalar yaptılar. Benim gönlümde hepsi birinci. Ben hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

Jüri tarafından yapılan değerlendirmenin ardından yarışmaya katılan kursiyerlere çeşitli hediyeler verildi.

Son Güncelleme: 20.02.2018 18:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.