Tarihi Karakol Konağı'nda sergi

6 Kadın Kültür ve Sanat Merkezi’nde kurs gören bayanların ürünleri Tarihi Karakol Konağı'nda açıldı.

25 Haziran 2019 Salı 19:34
Tarihi Karakol Konağı'nda sergi

Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezleri tarafından yıl içerisinde düzenlenen hobi ve meslek kurslarına katılan kadınların ürünlerinin yer aldığı yıl sonu sergisinin açılışı gerçekleştirildi.


Tarihi Karakol Binası’nda düzenlenen 6 Kadın Kültür ve Sanat Merkezi’nde kurs gören bayanların ürünlerinin görücüye çıktığı sergi beğeni topladı.
Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ise Bahçelievler ve Gülabibey Mahallesi’nde olmak üzere iki yeni kadın kültür merkezini hizmete açacaklarını kaydederek, “Bahçelievler mahallesinde yeni bir Kadın Kültür ve Sanat Merkezi açmak üzeriyiz. Güzel bir tesisi siz kadınlarımızın hizmetine sunacağız. Bir diğer açacağımız tesis ise Gülabibey mahallemizdedir. Bu iki kadın kültür merkezimizi yaz tatilinin bitimiyle beraber halkımızın hizmetine sunacağız” dedi. 
Kadının elinin değdiği her yerde güzellik ve zarafet olduğunu ifade eden Aşgın, “Siyasette kadınların olduğu yerde hep güzellikler gördüm. Eğitimde, kültürde hatta ticarette nerede kadın eli varsa orada güzellikler vardır. Biz erkekler olarak sizlere minnettarız. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin” diye konuştu.
Aşgın’ın konuşmasının ardından kursiyerler tarafından hazırlanan defile tanıtıldı. Defilenin ardından serginin açılışı gerçekleştirildi. Sergi açılışına Müftü Muharrem Biçer, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yılmaz ve davetliler katıldı.


İHA 

 

Son Güncelleme: 25.06.2019 19:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165