1 milyon öğrenci sinema ile buluştu

İki bakanlığın ortak projesi çerçevesinde çocuklar sinema ile buluştu.

22 Aralık 2017 Cuma 15:30
1 milyon öğrenci sinema ile buluştu

Kültür turizm Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan “Kültür, Sanat ve Eğitim İşbirliği Protokolü” gereği hazırlanan “Bir Milyon Öğrenci Sinema ile Buluşuyor” projesi kapsamında, Çorumdaki sinema salonlarında ortaokul öğrencilerine ücretsiz film seyretme olanağı sağlandı.


Sinemada film izleme imkanı bulamayan 81 ilden 1 milyon öğrenci, "Sinemaya Gitmeyen Öğrenci Kalmasın" diye beyaz perdeyle buluşturuluyor. Bu kapsamda, Çorum’da yapılan programla, her hafta 741 öğrencinin dahil edildiği projeden toplam yararlanıcı sayısı 6.670 olarak belirlenmdi ve proje 23 Ekim-22 Aralık 2017 tarihleri arasında uygulandı.


Çorum'da projenin son etkinliği bugün AHL PARK AVM'de bulunan Cinemaximum'da 150 kişilik son öğrenci grubunun seyirci olarak katılmasıyla gerçekleştirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.