10 odalı Yazmalı Konak açıldı

Yazmalı Konak Butik Otel, törenle açıldı.

28 Ağustos 2019 Çarşamba 17:08
10 odalı Yazmalı Konak açıldı

İskilip Belediyesi bünyesinde hizmet verecek olan 10 odalı Yazmalı Konak Butik Otel, Kaleboğazı Mahallesi Temenna mevkiinde düzenlenen törenle açıldı.

İskilip’te konaklama ihtiyacını karşılamak ve ilçeye özgü ahşap evleri tanıtmak amacıyla açılan Yazmalı Konak Butik Otel, tarihi yapısı ve şirin görünümüyle davetlilerin ilgisini çekti.

Belediye Başkanı Ali Sülük, açılışta yaptığı konuşmada “İlçede oluşan konaklama ihtiyacına az da olsa karşılık verebilmek için hizmete açtığımız Yazmalı Konak Butik Otel İlçemize hayırlı olsun. Bu tür yerlerin açılmasını teşvik ederek ilçe de konaklama beklentilerini karşılamayı hedefliyoruz.”Dedi.

Yazmalı Konak Butik Otel’in açılış programına Kaymakam Hacı Asım Akgül, Belediye Başkanı Ali Sülük, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Suakıtıcı, İskilip MYO Müdürü Prof. Dr. Muammer Cengil, önceki dönem Belediye Başkanlarından Mehmet Lokum, siyasi parti temsilcileri, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Iskilupliyim 2019-08-28 22:06:18

Konakta bir de dizi çekerlerse ıyi olur. Aile dizisi iskilipin tanıtımı için. Asmalı Konak oluyorda Yazmalı Konak neden olmasın.

Avatar
İskilipli 2019-08-29 05:48:39

İlçemizda bir çok eski ev var. Mitaglar mah cami civarı 3 hatta 4 katlı korima altına alınmalı. Mahalle boşaldı ancak biyi havası çokmu zok güzel.
Kurdale kesimleri fabdikalar içinde olsa ne güzel olundu ah nerde ah.