3 Mart’ta Çorum’da

Victor Hugo'nun ölümsüz eseri Notre Dame'ın Kamburu Müzikal olarak Çorum Devlet Tiyatro Salonu’nda seyirciyle buluşuyor.

11 Şubat 2019 Pazartesi 01:32
3 Mart’ta Çorum’da

Victor Hugo'nun ölümsüz eseri Notre Dame'ın Kamburu Müzikal olarak Çorum Devlet Tiyatro Salonu’nda saat 20.00’de seyirciyle buluşacak.

Oyun çirkin ve kambur Kilise zangocu Quasimodo'nun, Fransa’nın ruhani ve dini lideri Claude Frollo ’nun ve kralın ordusunun komutanı Phoebus' un semtte yaşayan çingene Kızı Esmeralda’ya olan aşklarını ve ruhlarında oluşan ikilemleri romantik yaklaşımla ele alan danslarıyla göz dolduran,Türk oyuncuların yer aldığı Türkçe müzikal…

Victor Hugo’nun yazdığı, Vural Bingöl ve Erhan Yaman’ın uyarladığı, Vural Bingöl’ün yönettiği  müzikalde, Vural Bingöl, Kamala Mustafayeva, Erhan Yaman, Andrea Primavera, Murat Yaşar Özdemir, Ayça Ergun, Can Öz, Bahtiyar Tamer Aksu, Alaattin Bahar, Nilüfer Ömürlü, Göker Yıldız ve Özden Uslusoy oyuncu olarak sahne alıyor.

Son Güncelleme: 11.02.2019 08:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.