'39 Basamak' Çorum'da

Sivas Devlet Tiyatrosu 39 basamak adlı oyunla perde açacak

05 Aralık 2017 Salı 16:04
'39 Basamak' Çorum'da

Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT) iki farklı oyunla dört ayrı sahnede perde açacak. 
Haftaya '39 Basamak' adlı oyunla Samsun'da perde açarak başlayan SDT, 7 Aralık Perşembe günü saat 19.30'da dekoru, müziği ve oyunculuk performansıyla tiyatro seyircisini büyüleyen, 'Lysistrata' adlı oyunla Atatürk Kültür Merkezi sahnesinde sanatseverlerle buluşacak. 'Lysistrata' ile 7 Aralık Perşembe ve 8 Aralık Cuma günü saat 19.30'da, 9 Aralık Cumartesi günü ise saat 14.00 ve 19.30'da Atatürk Kültür Merkezi sahnesinde Sivaslı sanatseverle buluşmaya devam edecek olan SDT, aynı gün '39 Basamak' adlı oyunla Çorum'da perde açacak.
Atatürk Kültür Merkezi sahnesinde ve Anadolu'nun çeşitli yerlerinde perde açarak, sanatseverlerle buluşmaya devam eden SDT, 11 ve 12 Aralık tarihlerinde ise '39 Basamak' oyunuyla Erzurumlu seyircinin karşısına çıkacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.