5 yeni kitap

Çorum Belediyesi, kültür yayınlarını 5 yeni eserle daha da zenginleştirdi

10 Mayıs 2022 Salı 23:51
5 yeni kitap

Çorum Belediyesi, kültür yayınlarını 5 yeni eserle daha da zenginleştirdi. Çorum’un yakın tarihi ve kültürel mirasına ışık tutan eserler okurların ilgisine sunuldu.

Çorum Belediyesi, 5 yeni eseri kültür yayınlarına dâhil etti. Kültürel mirasımızın gelecek kuşaklara aktarılması ve yaşatılmasını sağlayan çalışmalara destek vermeye devam eden Çorum Belediyesi, farklı yazarlar tarafından hazırlanan 5 ayrı kitabın baskısını yaptırarak Çorum’un kültürel hafızasına kazandırdı.

Prof. Dr. Özer Şenödeyici ve Arif Can Koçak’ın “Elvan Çelebi ve Eserlerinden Seçmeler” adlı kitabı, eğitimci-yazar Ethem Erkoç’un “Ömrümün 60 Yılı (1961 – 2021)” adlı kitabı, İbrahim Gösterir’in “Çorum Yöresi Deyimleri Sözlüğü” ve “Çorum Yöresi Ağızları Sözlüğü” kitapları ile Muzaffer Gündoğar’ın “Çorum Halkevi ve Çorumlu Dergisi” kitapları Çorum Belediyesi tarafından okurların istifadesine sunuldu.

Basımı yapılan eserler Çorum Belediyesi Kent Arşivi’nden temin edilebilecek.

Son Güncelleme: 11.05.2022 13:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
haber yanlış 2022-05-11 15:35:29

zaten bunlar vardı ki yeniden basılmış. azıcık araştırın sorun bi kültür müdürlüğüne arkadaş ya ? YUH

Avatar
Haber doğru 2022-05-11 20:26:51

Haber yanlış rumuzuyla yazan arkadaş. Yanlış biliyorsun. Bu kitaplar vardı. Ancak bu basımı yapılanlar genişletilmiş baskı. Yani bir anlamda yeni kitap...