7-8 Hasan Paşa Kahvecisi’nde söyleşi

Kitap Ağacı'nın Çorum Temsilciği 7-8 Hasan Paşa Kahvecisi'nde söyleşi düzenleyecek.

02 Ocak 2019 Çarşamba 18:34
7-8 Hasan Paşa Kahvecisi’nde söyleşi

Kitap sevdalısı bir grup tarafından kurulan Kitap Ağacı'nın Çorum Temsilciği büyümeye devam ediyor.

Düzenledikleri aylık buluşmalarla belirledikleri bir kitap üzerinde müzakerelerde bulunduklarını belirten Kitap Ağacı Çorum Temsilcisi Zeliha Aksu, iki yıl boyunca yaptıkları etkinlikleri bundan sonra daha geniş kitlelere ulaştırmaya çalışacaklarını vurguladı. 12 Ocak Cumartesi günü “Hep İleride Yalnız” ve “Kandan Adam” kitaplarının yazarı Abdullah Aren Çelik’in Çorumlu kitapseverlerle buluşturacaklarını belirten Zeliha Aksu, “Kitap Ağacı olarak irtibatta olduğumuz yazarları Çorum’a davet ediyoruz. Abdullah Aren Çelik, 12 Ocak’ta Çorum’da olacak. 7-8 Hasan Paşa Kahvecisi’nde gerçekleşecek olan etkinliğimize tüm kitapseverleri ve Çorum halkını bekliyoruz.” Dedi.

Söyleşinin video çekiminin yapılıp youtube kanalına yükleneceğini ve okuyucuların beğenisine sunulacağını vurgulayan Aksu, etkinliğe katkı sağlayan 7-8 Hasan Paşa Kahvecisi’ne teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.