Akşam Sefası Çorum'a geliyor

Kadeş Barış Meydanı'nda ilk etkinlik Akşam Sefası programı olacak.

17 Ağustos 2019 Cumartesi 11:12
Akşam Sefası Çorum'a geliyor

En son yapılan Belediye Meclisi toplantısında ismi Kadeş Barış Meydanı olarak değiştirilen Kent Meydanı’nda ilk etkinlik TRT Müzik’in sevilen programlarından Akşam Sefası olacak.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın Millet Kafe’de halen devam eden basın toplantısında, Kadeş Barış Meydanı’ndaki ilk etkinliğin 23 Ağustos günü gerçekleştirileceğini bildirdi. Aşgın son dakika değişikliği olmazsa TRT Müzik’in sevilen programı Akşam Sefası’nın Çorum Kadeş Barış Meydanı’nda yapılacağını duyurdu.

Meydanda ayrıca Kadeş Çocuk Şenliği ve Kadeş Açık Hava Sinema Günleri gerçekleştirilecek.

Son Güncelleme: 17.08.2019 11:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adil 2019-08-17 11:28:43

Başkanım çalgı çengi günler geçiyor, Senden Çorum'a Mührünü vuracak icraatlar bekliyoruz..

Avatar
Hey_hat 2019-08-17 13:12:49

Başkanım bu süfli işleri bırak. Esas icraatlarına ne oldu. Plan ve proje yokmu! Ne aşamada? Uygulama aşaması hala başlayamadı malum!!! Kendini göstermen gerekiyor, yoksa.... Neyse anlayamayana sivrisinek...

Avatar
Vatandaş 2019-08-18 09:34:55

Başkanım günlerin lay lay lom la geçiyor.vatandaş senden hizmet bekliyor an yollar ve ara sokaklarda yollar iyice çöktü seçim icraatında hafif raylı sistem vardı bunlar unutulmuş gibi şöyle bir gündüz saat 3 gibi telaşın ordan geç te trafiğin ne halde olduğunu gör

banner165