Amerikalılar Ortaköy’de

Çorum’un Ortaköy ilçesi ABD’den gelen ziyaretçileri konuk etti.

15 Haziran 2022 Çarşamba 10:50
Amerikalılar Ortaköy’de

Çorum’un Ortaköy ilçesi ABD’den gelen ziyaretçileri konuk etti.

Amerikaturistler, Hitit medeniyetinin önemli merkezlerinden tarihi Şapinuva Örenyeri ve Türkiye’nin en güzel 10 doğal kanyonu arasına giren İncesu Kanyonu ziyaretleri kapsamında Ortaköy’e geldi.

Turist kafilesini ilçe girişinde bulunan Seyirtepe dinlenme alanında karşılayan Başkan İsbir, şöyle dedi: “Son dönemde ilçemize olan merakın farkındayız, gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında bir çok yerli ve yabancı turisti ilçemizde misafir ediyoruz. İlçemizin adını her alanda duyurarak tanıtımını yapmaya gayret gösteriyoruz. Misafirlerimiz Chicago Üniversitesi Doğu Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Theo Van Hout ve beraberindeki Amerikalılar ile Hitit uzmanlarımız. Kendilerine ilçemize göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.

İsbir, Amerikalı turistlere ilçe hakkında bilge ve hediyeler verdi.

Son Güncelleme: 15.06.2022 16:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2022-06-15 17:55:07

Küçücük ilçenin tüm kaynaklarını misafir ağırlamak ve reklama harcayan böyle insanlar tüyü bitmemiş yetimin hakkını harcıyorlar.

Avatar
O .yılmaz 2022-06-16 16:57:23

Türkiyede kurum kaynak israfında sıralama yapılsa 2. Kesin ve 1. Ye aday bir başkan.

Avatar
Secahattin gul 2022-06-16 19:28:51

Bu başkan degilmiydi doktorlar Türk vatandaşlığından çıkarılsın diyen .elin Amerikalı Sina fakirin fukaranın parasını yedirene ne yapmalı simdi

Avatar
Hemseri 2022-06-16 21:20:54

Teşekkürler başkan bu ortamda ortaköyüleri güldürerek terapi yapiyosun. Amerikalılar işadamları degilmi.