Ankara’da Hitit Güneşi tartışması

Ankara'da Hitit Güneşi tartışması yeniden başladı.

18 Nisan 2019 Perşembe 12:56
Ankara’da Hitit Güneşi tartışması

Ankara'da Hitit Güneşi tartışması yeniden başladı.

Başkent'te erel seçimlerle birlikte belediyenin AK Parti’den CHP’ye geçmesiyle birlikte amblem tartışmaları yeniden alevlendi.

Ankara için Hitit Güneşi logosunun kullanılması gerektiğine yönelik alevlenen görüşlere Hattuşa'dan Kaçış ve Anitta’nın Laneti isimli kitabın yazarı Çorum’un Fahri Hemşehrisi Ekonomist Mahfi Eğilmez’den cevap geldi. Eğilmez, sosyal meyda hesabından yaptığı paylaşımda, “Ankara'nın mevcut ambleminin yerine eski amblemi olan Hitit Güneşini koymak konusu tartışılırken, Hititler konusunda hala ciddi bilgi eksikliği olduğunu gördüm. Bir yararı olursa burada Hititler üzerine özet değerlendirmelerim var.” İfadelerine yer verdi. Eğilmez, bir link paylaşarak Hitit medeniyeti üzerine yaptığı araştırmaları aktardı.

İşte o link http://www.mahfiegilmez.com/p/hititler.html

Son Güncelleme: 19.04.2019 10:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165