Arıkoğlu’nun yeni oyunu gala yapacak

Çorumlu yazar Mustafa Arıkoğlu’nun yeni sezonda sahnelenecek olan son tiyatro oyunu ‘Pardon Bekar mısınız?’ın...

16 Aralık 2014 Salı 13:50
 Arıkoğlu’nun yeni oyunu gala yapacak


Çorumlu yazar Mustafa Arıkoğlu’nun yeni sezonda sahnelenecek olan son tiyatro oyunu ‘Pardon Bekar mısınız?’ın galası İstanbul'da yapılacak.


Mustafa Arıkoğlu'nun, Facebook ve Twitter hesaplarından paylaştığı bilgiye göre, oyunun galası 18 Aralık Perşembe günü saat 20.30’da İstanbul Profilo Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.


Sinan Bengier, Meral Küçükerol, Ahmet Çevik, Dost Elver, Tuğba Özay, Selin Bayraktar, Ender Gülçiçek, Hakan Kutlay Kutlu, Şehmus Akbulut, Yağız Şanal Ünlü gibi usta ve genç yetenekleri buluşturan oyun, huysuz ve tutucu bir adamın evini kiralamak zorunda kalan iki öğrenci, çatkapı gelen davetsiz misafirler, tuhaf aileler arasındaki köşe kapmacayı anlatıyor.


Kiracı-Ev sahibi ilişkisini alışılagelmedik bir üslupla yorumlayan Pardon Bekar mısınız?’ı ödüllü yönetmen Apo Kaya yönetirken, müziklerini Aras Deniz Sipahi, koreografilerini ise Pınar Ataer yaptı. 





Son Güncelleme: 16.12.2014 13:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.