Arinna'dan Şükrü Erbaş etkinliği

Arinna Kültür ve Sanat Topluluğu, ünlü yazar Şükrü Erbaş’ı okurlarıyla buluşturacak

27 Kasım 2019 Çarşamba 23:25
Arinna'dan Şükrü Erbaş etkinliği

Arinna Kültür ve Sanat Topluluğu, ünlü yazar Şükrü Erbaş’ı okurlarıyla buluşturacak

Topluluk adına açıklama yapan Şair-Yazar Mehmet Öztürk’ün verdiği bilgiye göre, 2019 yılı Mart ayında Çorum’da yaşayan yazarlar, müzisyenler, ressamlar, şairler, tiyatrocular, fotoğraf sanatçıları ve senaristler tarafından kurulan Arinna Kültür ve Sanat Topluluğu, kentte büyük sanat etkinliklerine imza atmaya devam ediyor.

Geçmiş dönemlerde ‘Kıtalararası Şiir Buluşması’ ve çeşitli etkinliklerde canlı müzik performansları sergileyen Arinna Kültür ve Sanat Topluluğu, şimdi de ülkemizin önemli şairlerinden Şükrü Erbaş’ı okurlarıyla buluşturacak.

30 Kasım Cumartesi günü saat 14.00’te Çorum Belediyesi Turgut Özal Konferans Salonunda okurları ile buluşacak olan Şükrü Erbaş, Arinna Müzik Grubunun türküleri ve müziği eşliğinde şiir dinletisi, söyleşi ve imza günü gerçekleştirecek. Etkinlik sürecinde ülkemizin önemli karikatüristlerinin çizdiği Şükrü Erbaş karikatürleri de sergilenecek. Aynı günün akşamı ise ünlü Şair Şükrü Erbaş'ın da katılacağı Arinna Kültür ve Sanat Topluluğu Dayanışma Yemeği düzenlenecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.