Aşgın, Tarihi Kentler Birliği toplantısında

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, İstanbul’da düzenlenen Tarihi Kentler Birliği (TKB) toplantısına katıldı.

18 Haziran 2019 Salı 16:21
Aşgın, Tarihi Kentler Birliği toplantısında

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, İstanbul’da düzenlenen Tarihi Kentler Birliği (TKB) toplantısına katıldı.

Tarihi Kentler Birliği'nin Meclis Toplantısı Divan İstanbul Asia Hotel'de yapıldı.

AK Parti  Genel Başkan Yardımcısı ve Önceki Dönem Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı (ÇEKÜL) Başkanı hemşehrimiz Prof. Dr. Metin Sözen, birlik üyesi il ve bazı ilçe belediye başkanlarının katıldığı toplantıda, birlik başkanlığı, meclis başkanvekillikleri, katip üyelikler ve Tarihi Kentler Birliği Encümeni seçimleri yapıldı.

Konuya ilişkin açıklama yapan Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, şu bilgiler verdi; “AK Parti Genel Başkan Yardımcımız, Yerel Yönetimler Başkanımız Mehmet Özhaseki’ninkatılımıyla Tarihi Kentler Birliğimizin İstanbul Buluşması, Meclis Toplantısı ve Müze Özendirme Yarışması Ödül törenimizi gerçekleştirdik.

Geleceği birlikte yaşatmak için 450’den fazla şehrimizin bir araya gelerek çalışmalar yaptığı Tarihi Kentler Birliği Başkanlığına seçilen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör'ü tebrik ediyor, yeni görevinde muvaffakiyetler diliyorum.

Tarihi Kentler Birliği toplantısında, ülkemizin yetiştirdiği ender bilim ve aksiyon insanlarından ve ömrünü tarihiyle barışık kimlikli şehirler vizyonuna adıyan değerli büyüğümüz Prof. Dr. Metin Sözen’in tecrübelerinden istifade ettik.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.