At yarışlarında birincilik

Kastamonu'da düzenlenen yarışlarda Çorum’dan Serdar Öztoyan’ın atı birinci oldu.

27 Ağustos 2018 Pazartesi 00:42
At yarışlarında birincilik

Kastamonu Belediyesi ile Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu işbirliğinde Atatürk ve İstiklal Kupası At Yarışları düzenlendi. Uzunyazı Mevkii’nde gerçekleştirilen at yarışları, büyük heyecana sahne oldu.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Kastamonu’ya Gelişi, Şapka ve Kıyafet İnkılabı’nın 93’ncü yıldönümü etkinlikleri kapsamında “Atatürk ve İstiklal Kupası At Yarışları” düzenlendi. Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu ile Kastamonu Belediyesi’nin birlikte düzenlendiği 29. Geleneksel Atatürk ve İstiklal Kupası At Yarışları büyük bir mücadeleye sahne oldu. Uzunyazı mevkiinde yarış alanında düzenlenen at yarışları, vatandaşların yoğun ilgisini gördü. Etkinlik kapsamında organize edilen Rahvan Yarışları'nda 45, Dört Nala At Yarışları'nda da 21 atın yarışması büyük heyecana sahne oldu.

Renkli görüntülerin ortaya çıktığı at yarışlarında Üçlü Tay, Küçük Orta, Büyük Orta, Başaltı Koşusu, Baş Koşusu, İngiliz Safkan Dört Nal ve Arap Safkan Dört Nal branşlarında çok sayıda at, birinci gelebilmek için kıyasıya mücadele etti. Vatandaşlar ve at yarış severler, jokeylerin nefes kesen mücadelesine ortak olmak için Kastamonu’da at yarışlarının sahasına akın etti. Çok sayıda jokeyin yarıştığı at yarışlarında dereceye giren at sahiplerine ve jokeylere ödüllerini Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş takdim etti.

B Grubu Arap atlarının yarışı ise büyük bir heyecana sahne oldu. Çorum’dan gelen Serdar Öztoyan’ın atı birinci olurken, Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan’ın atı ikinci ve Utku Aygün’ün atı üçüncü oldu.

İHA

Son Güncelleme: 27.08.2018 01:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165