Ayakta alkışlandılar

Mehmet Akif'in hayatını anlatan Sürgün adlı oyun ayakta alkışlandı

15 Mart 2018 Perşembe 22:42
Ayakta alkışlandılar

Çorum Belediyesi tarafından İstiklal Marşı’nın kabulünün 97.yılı dolayısıyla sahnelenen Sürgün isimli tiyatro oyunu yoğun ilgi gördü.

Devlet Tiyatro Salonu’nda gerçekleşen tiyatro oyununa Çorum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan ve tiyatro severler katıldı.

Baturalp Dinçer’in yazdığı, Zuhal Öztürk’ün yönettiği, oyunculuklarını ise İbrahim Öner,  Fatih Altun, Aydan Çakır, Ergin Düzgün, Emre Akarsu, Serra Tankal, Ecem Yılmaz, Mustafa Haki Karakaya, Barış Çağlar ve Ali Suvacı’nın yaptıkları Mehmet Akif Ersoy’un hayatını anlatan Sürgün isimli 2 perdeden oluşan oyunda, zaman zaman duygusal anlarda yaşandı.

Oyunu seyirciler ayakta alkışlarken, Çorum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan oyunculara çiçek takdim etti.

Son Güncelleme: 16.03.2018 12:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.