Bahar Kapı'da 3 gün Sungurlu'daydı

Kanal 7 Televizyonu ‘Bahar Kapıda’ programı Çorum’un Sungurlu ilçesi Kırankışla köyünde çekimler yaptı.

02 Ekim 2022 Pazar 21:50
Bahar Kapı'da 3 gün Sungurlu'daydı

Kanal 7 Televizyonu ‘Bahar Kapıda’ programı Çorum’un Sungurlu ilçesi Kırankışla köyünde çekimler yaptı.

Yemeğinden kültürüne, eğlencesinden hüznüne, hasadından, pazarına bir çok geleneği ekranlara taşıyan ve Bahar Gelir’in sunuculuğunu üstlendiği ‘Bahar Kapıda’ programı, 30 Eylül'de Kırankışla köyünde kültürümüzü yansıtan bir köy düğününün çekimlerini yaptı.

‘Bahar Kapıda’ programının üç gün boyunca yaptığı çekimlerde, Kırankışla Köyü Muhtarı Oğuz Arpaz’ın oğlu Furkan Arpaz’ın düğününde yaşatılan geleneklerimiz kayda geçti.

Sunucu Bahar Gelir, davul-zurna eşliğinde halay başı olurken, erkek evinde damat kınası renkli görüntülere sahne oldu.

Sungurlu’nun Kırankışla Köyü Muhtarı Oğuz Arpaz,  Sungurlu ve Kırankışla köyünün tanıtımı ve Anadolu köy düğünlerinde yaşatılan geleneklerin gelecek nesillere aktarılmasına katkılarından dolayı Kanal 7 Bahar Kapıda Programı Sunucusu Bahar Gelir ve ekibine teşekkür etti.

Son Güncelleme: 03.10.2022 13:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165