Bayramda kimseye söz vermeyin

Çorum’un Sungurlu Belediye Başkanı Abdülkadir Şahiner, normalleşme ile birlikte söz verdiği sanatsal ve kültürel etkinlikleri hayata geçiriyor.

10 Temmuz 2021 Cumartesi 17:46
Bayramda kimseye söz vermeyin

Çorum’un Sungurlu Belediye Başkanı Abdülkadir Şahiner, normalleşme sürecinin başlamasıyla özlemi çekilen söz verdiği etkinliklere start verdiği bildirildi.

Şahiner, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Kurban Bayramı'nda bir dizi etkinlikler düzenleneceği bilgisini paylaşarak, "Canım Sungurlum hasret bitiyor. Pandemi nedeni ile birbirimizden çok uzak kalmıştık. Normalleşme döneminin başlamasıyla birlikte kaldığımız yerden etkinliklerimizi başlatıyoruz. Bayramın 2. günü kimseye söz vermeyin.”ifadelerine yer verdi.

Öte yandan Sungurlu Belediyesi bayramın ikinci günü Onur akın konseri, Kafkas, semah ve halkoyunları gösterisi, çocuklara pamuk şeker ikramı ve yüz boyama etkinlikleri gerçekleştirecek. Onur Akın konseri ve diğer renkli etkinlikler saat 20.00’de Kentpark’ta gerçekleştirilecek.

Son Güncelleme: 10.07.2021 17:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2021-07-10 18:23:56

Güzel komşu ilçemiz. Yol üzeri olması da muhteşem..sürekli hareket var. İnsan ekıyor.
TOSYA İSKİLİP YOLU İNŞALLAH AÇILIR İSE. Bizim ilçede hareketlenir güzel uygulama.