Bir kurs, bir de sergi

Çorum Belediyesi, açacağı  dijital video montaj kursu için başvuruları alırken, ayrıca bir de resim sergisi etkinliği düzenleyecek.

11 Şubat 2020 Salı 17:34
Bir kurs, bir de sergi

Çorum Belediyesi, açacağı  dijital video montaj kursu için başvuruları alırken, ayrıca bir de resim sergisi etkinliği düzenleyecek.

VİDEO MONTAJ KURSU

Belediye özellikle gençlerin en önemli ilgi alanları içerisinde yer alan dijital video montaj kursu için Buhara Kültür Merkezi ve Bahçelievler Kadın Kültür Merkezinde başvuruları alıyor.

Kursta project oluşturma, çekimleri dahil etmek ve organize etmek,sequence sıralaması oluşturmak ve timeline aktarıma,video kurgu,kurguda kullanılan kısa yol tuşları, çekim (clip) boyutunu ayarlamak, Yazı (Titles) ile çalışmak, Yazı ile animasyon, clipler arası geçiş (Transitions), anahtar kare mantıkları (Key frames), ses ile çalışmak, ses eklemek (Audio Tracks), çekimin hızı ile çalışmak (Speed ramps), efektler ile çalışmak, Premier'de renk düzenleme zenginleştirme araçları ile çalışmak ve biten projeyi dışa aktarmak (Exporting) ve kayıt sistemleri dersleri verilecek.

FERAHOĞLU ÇİFTİNDEN RESİM SERGİSİ

Nurgül ve Necati Seydi Ferahoğlu çifti, 14 Şubat Cuma günü saat 15.00’te Çorum’da sanatseverlerle buluşacak.

Çorum Belediyesi Sanat Galerisinde açılacak sergide 50 resim sergilenecek. Kendilerine özgü çizim stili olan ressamların eserlerini görmek için tüm sanatseverleri sergiye davet eden Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Başkan Aşgın, kültür sanat etkinliklerinin hız kesmeden devam edeceğini söyledi.

Sergi, 29 Şubat tarihine kadar açık kalacak.

Son Güncelleme: 12.02.2020 10:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165