Birlik ve beraberlik yemeği

Tekmen Bölgesel Kalkınma Dayanışma Yardımlaşma Derneği'nin geleneksel buluşması gerçekleşti

31 Aralık 2017 Pazar 00:30
Birlik ve beraberlik yemeği

Çorum’un Osmancık ilçesinde Tekmen Bölgesel Kalkınma Dayanışma Yardımlaşma Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Derneği (Tekmender) tarafından her yıl düzenlenen geleneksel birlik ve beraberlik yemeği bu yılda yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Yemekte bir konuşma yapan Tekmender Başkanı Burhanettin Arslan, “Amacımız çeşitli vesilelerle ülkemizin dört bir yanına dağılmış olan Tekmenlileri bir araya getirerek özlemlerimizi gidermek birbirimizle olan bağlarımızı koparmamak ve daha da güçlendirmektir. Bu amaçla Tekmen Der olarak elimizden geldiğince sosyal etkinlikler düzenlemeye çalışıyor, yapılanlara da destek verme gayreti taşıyoruz. Bu konuda bize destek olan, özveri ile çalışan, çabalayan, her türlü katkı sağlayan hemşerilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Yemeğe Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş’ın yanı sıra çok sayıda dernek üyesi katıldı.

İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.