Bu fotoğrafla ödül aldı

Çorumlu fotoğrafçı A. Agâh Öncül, 6. Göç Fotoğraf Yarışmasından ‘Sergileme Ödülü’ ile döndü.

26 Ağustos 2021 Perşembe 00:57
Bu fotoğrafla ödül aldı

Çorumlu fotoğrafçı A. Agâh Öncül, Gölcük Belediyesi, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ve Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (GFSD)nin birlikte düzenlemiş olduğu 6. Göç Fotoğraf Yarışmasından ‘Sergileme Ödülü’ ile döndü.


Hemşehrimiz A. Agâh Öncül’ün İstanbul Beyoğlu’nda bulunan Serdar-ı Ekrem Caddesindeki tarihin tanıkları olan eski evlerle dizili sokağın kentsel dönüşüm çalışmaları sebebi ile boşaltıldıktan sonraki hüznünü yansıtan ‘TERKETTİM’ isimli fotoğrafı jüri tarafından beğeni topladı.

AGAH ÖNCÜL HAKKINDA…

Fotoğrafçılığa, 1998 yılında Çorum insanını ve sokaklarını kareleyerek başlayan, 15 yılı aşkındır birçok sanat derneği ve üniversite topluluklarıyla söyleşi, gösteri ve sergi etkinliklerinde buluşan, ulusal ve uluslararası dergi, gazete gibi yayınlarda fotoğraf, gezi ve sanat üzerine yüzü aşkın yazı, yorum ve makalesi yayınlanmış, iki kitabı basılmış, her yaştan, her kesimden insanları bulundukları an’la ve ortamla kaydetmeye çalışan, insanların ve nesnelerin dünyasına dair belge nitelikli fotoğraf çalışmaları ile tanınan Agâh Öncül, yeni projeleri ile Eylül ayı itibariyle sanat ve fotoğraf severler ile buluşmaya devam edecek.

Son Güncelleme: 26.08.2021 11:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165