‘Bülbül Susturulduğunda’ sahne alıyor

İstanbul Devlet Tiyatrosu oyunu ‘Bülbül Susturulduğunda’ Çorumlu tiyatroseverler için sahnelenecek.

22 Aralık 2014 Pazartesi 16:54
 ‘Bülbül Susturulduğunda’ sahne alıyor



İstanbul Devlet Tiyatrosu oyunu ‘Bülbül Susturulduğunda’ Çorumlu tiyatroseverler için sahnelenecek.



Oyun, 26 Aralık Cuma günü 20.00’de, 27 Aralık Cumartesi günü 14.00 ve 20.00’de Çorum Devlet Tiyatrosu’nda izleyiciyle buluşacak. Biletler, Devlet Tiyatrosu gişesi ve Biletiva.com’da satışa sunuldu.



Raja Shehadeh’in yazdığı oyunun konusu şöyle: Yıl 2002, İsrail ordusu, Filistin'in Batı Şeria bölgesini bir kez daha işgal etmiştir. Ramallah kenti, bombalanmakta, İsrail askerlerinin şiddet uygulamaları altında kıvranmaktadır. Uzun süreli bir sokağa çıkma yasağı vardır. Filistinli yazar, hukukçu ve insan hakları savunucusu Raja Shehadeh evinde, tek başına mahsur kalmıştır. Bu ağır süreç boyunca, günlük yaşantısını sürdürme savaşı vermekte ve günlük tutmaktadır. Oyun, bu gerçek günlüklerden oluşmaktadır. 











Son Güncelleme: 22.12.2014 16:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165