Burası Çorum standı

2. Uluslararası Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi’nde yerini alan Çorum, ziyaretçi akınına uğradı.

20 Eylül 2019 Cuma 16:39
Burası Çorum standı

Ankara Ticaret Odası (ATO) tarafından düzenlenen 2. Uluslararası Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi’nde yerini alan Çorum, ikinci günde de ziyaretçi akınına uğradı.

Kültür ve Turizm Müdürü Sümeyra Şengül, Çorum’un yöresel ürünlerinin tanıtımında bir farkındalık oluşmasını sağlayan zirvede, özellikle Çorum Leblebisi, Kargı Tulumu ve Oğuzlar Cevizinin halk ve sektör tarafından bilinip tanındığı, ancak üreticiye ulaşmada bir takım zorluklar yaşandığını gözlemlediklerini belirterek, zirvede üretici ile alıcıyı buluşturduklarını bildirdi.

Üst düzey bürokrat ve yetkililerin ziyaret ettiği Çorum standında Oğuzlar cevizinin sadece coğrafi işaret değil, AB işareti de alması yönünde girişimlerde bulunuldu. AyrıcaAnkara Ticaret Odası Başkanı tarafından stant ziyaret edilerek hem teşekkür edildi hem de katılım belgesi verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Beleş 2019-09-21 01:12:56

Tanıtımın maliyeti ne kadar acaba. Masraflar kimden ?

banner165