Çanakkale için yeni kayıt

Çanakkale gezisi için yeni kayıt alınacak

14 Eylül 2017 Perşembe 17:57
Çanakkale için yeni kayıt

Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen kültür turları kapsamında Çanakkale gezileri için yeni kayıtlar alınmaya başlandı. Yeni kayıtlarla birlikte 2 bin kişi daha Çanakkale’yi gezme imkânı bulacak.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen kültür turları kapsamında bu yıl 15 bin kişi Çanakkale, Konya ve Hacıbektaş’ı gezme imkanı buldu.

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, gelen yoğun talepler doğrultusunda 2 bin kişiyi daha Çanakkale’ye götürme kararı aldıklarını söyledi. Çorum halkının düzenlenen turlardan büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Zeki Gül, düzenledikleri kültür turları ile 8 yılda 38 bin 600 kişinin Türkiye’nin değişik yerlerini görme fırsatı bulduğunu vurguladı. Gül, Çanakkale gezileri için açılan yeni kayıtlardan yararlanmak isteyenlerin PTT önünde yer alan kültür turları irtibat bürosuna müracaat etmeleri gerektiğini hatırlattı.

 

Son Güncelleme: 14.09.2017 18:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165