‘Çocuklarımız Okusun Diye’ bağışlar sürüyor

Çorum Kültür Turizm Derneği tarafından başlatılan ‘Çocuklarımız Okusun Diye’ projesinde bağışlar devam ediyor.

18 Mart 2020 Çarşamba 15:22
‘Çocuklarımız Okusun Diye’ bağışlar sürüyor

Çorum Kültür Turizm Derneği tarafından başlatılan ‘Çocuklarımız Okusun Diye’ projesinde bağışlar devam ediyor.

Dünyayı ve ülkemizi tehdit eden korona virüs tehdidine karşı Çorum’da da alınan önlemler kapsamında Kitap ve Kültür Günleri’nin ileri bir tarihe ertelendiğini hatırlatan Çorum Kültür Turizm Derneği Yönetimi, ilerleyen zaman içerisinde yapılacak olan fuar kapsamında toplanan bağışların öğrencilere ulaştırılacağını açıkladı.

‘Çocuklarımız Okusun Diye’ kampanyasında bağışların devam ettiğini, proje kapsamında hatırı sayılır bir bağış toplandığını vurgulayan Dernek Yönetimi “Çorum Kültür Turizm Derneği olarak başlattığımız kampanyamız başta Sayın Valimiz, Sayın Milletvekillerimiz, Sayın Belediye Başkanımız, Sayın TSO Başkanımız olmak üzere hemşehrilerimizden yoğun ilgi gördü. Çocuklarımızın kitap okuması için bağış kampanyamıza destek oldular. Kampanyamız devam ediyor. Halkımızdan kampanyamıza bundan sonraki süreçte de destek olmalarını diliyoruz” dedi.

Çorum Kitap ve Kültür Günleri’nin belirlenen bir tarihte yapılacağını ve etkinlik kapsamında da bağışların kitap hediye çeki  olarak öğrencilere ulaştırılacağı hatırlatıldı.

Son Güncelleme: 18.03.2020 15:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165