‘Çocuklarımız Okusun Diye’

Çorum Kültür Turizm Derneği, örnek bir projeye imza atıyor. Dernek, bu yıl Kitap Fuarında "Çocuklarımız Okusun Diye" dev projesini hayata geçirecek.

20 Şubat 2020 Perşembe 14:33
‘Çocuklarımız Okusun Diye’

Çorum Kültür Turizm Derneği, örnek bir projeye imza atıyor. Dernek, bu yıl 9’uncusu gerçekleştirilecek olan Kitap Fuarında "Çocuklarımız Okusun Diye" projesini hayata geçirecek.

Çorum Kültür Turizm Derneği'nin şehrin kültürüne, sosyal hayatına ve turizm çalışmalarına yönelik projeler ürettiğini belirten Dernek Yönetimi, Çorum'u tüm yönleriyle ön plana çıkarmak istediklerini, Çorum'u daha çok tanıtıp, şehrin kültürden, eğitimden, turizmden ve diğer tüm hizmet alanlarından en yüksek düzeyde faydalanmasını istediklerini belirterek, “Derneğimiz, kurulalı çok fazla bir süre geçmemesine rağmen önemli projeleri hayata geçirdik. İnşallah Kitap Fuarıyla birlikte hayata geçireceğimiz projemizle de gençlerimize, öğrencilerimize dokunacağız. Onlara kitap okuma alışkanlığı kazandıracak, kitap okumayı teşvik edeceğiz." Dedi.

Proje hakkında da açıklamalarda bulunan Dernek yönetimi, projeye Çorum halkının desteklerini beklediklerinin altını çizerek, "Projemiz, hayırsever Çorum halkının ve kitapsever insanlarımızın destekleriyle hayata geçecek. Bağış yapmak isteyen vatandaşlarımızın yaptıkları bağışlar öğrencilerimize kitap kuponu olarak iletilecek. Toplanan gelirler, 10'ar TL'lik kitap kuponları halinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze teslim edilecek. Müdürlüğümüz de bu kuponları Çorum'umuzda eğitim gören öğrencilerimize ulaştıracak. Bu kuponlarla öğrencilerimiz Ticaret Sanayi Odasında düzenlenecek kitap fuarında dilediği yayınevinden kitaplarını alabilecekler" diye konuştu.

Bu kampanyaya katılmak ve bağışta bulunmak isteyen tüm kitap gönüllüsü kurumları, STK’ ları, vatandaşları, kampanyaya katılmaya davet eden dernek yönetimi, şöyle devam etti; “Kampanyaya katılmak isteyenlerin Çorum Kültür Ve Turizm Derneğine ait TR39 0001 0011 4887 8605 4450 03  İban nolu Ziraat Bankası Çorum Çarşı Şubesi hesabına bağışlarını  bekliyoruz. Kampanya süresi sonunda bağış yapan kişileri ve rakamlarını da paylaşacağımız için, isminin görünmesini istemeyen bağışçıların dekontun açıklama bölümüne ‘’ İsim Belirtilmesin‘’ açıklamasını yazmasını önemle rica ediyoruz. Yine firmasının adını belirtmek isteyenlerin ise dekont açıklama bölümüne firmasının adını yazması gerekmektedir. Ayrıca bağışlar sadece banka havalesi yoluyla alınacak. Başka hiçbir şekilde, makbuz karşılığı, elden vs bağış toplanmayacak. Kampanya ya manevi desteklerini esirgemeyen Çorum Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür ediyoruz.”

Son Güncelleme: 18.03.2020 15:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çorumsever 2020-02-20 15:01:05

tebrik ederim belediye iyi iş çıkarmış , çocuklara faydalı olacağına eminim

Avatar
Corum severe cevap 2020-02-20 15:14:28

Organizasyon belediyenin değil ki. Corum kültür ve turzim derneğinin sevgili corum sever :)

Avatar
kamil çorumlu 2020-02-20 15:38:19

An itibari ile başkan ilk bağışı yaptı. Bakalım ne kadar bağış toplanacak. Çorum'lunun yaptığını herkes yapamaz demek kolay. Sıra icraatta.

Avatar
çorumsever 2020-02-20 15:50:36

olsun.. derneği de tebrik ediyorum .. güzel hareketler bunlar

banner165