Çorum'a 2019'da '19'lu tanıtım

Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı ve Kongresi'nde stant açan Çorum Belediyesi, kentin tanıtımını yapmaya devam ediyor.

06 Aralık 2018 Perşembe 18:28
Çorum'a 2019'da '19'lu tanıtım

Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı ve Kongresi'nde stant açan Çorum Belediyesi, kentin tanıtımını yaparak ziyaretçileri Çorum'a davet ediyor. Çorum olarak turizm pastasından hak ettikleri payı alamadıklarını belirten Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, "2019 için Çorum’a 300 bin turist çekmeyi hedefliyoruz. Çorum’un plakası da 19. 19 üzerinden bir tanıtım kampanyası yapmayı düşünüyoruz" dedi.

Çorum Belediyesi, 12. Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı ve Kongresi'nde stant açarak fuarı ziyaret eden vatandaşlara kenti tanıttı. Ziyaretçiler, hem Çorum hakkında bilgi aldı, hem de Çorum'un meşhur leblebisinin tadına baktı. Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, "Travel Turkey’de bulunmaktan son derece mutluyuz. Çorum’un tanıtımı için burayı bir fırsat olarak görüyoruz. Çorum, turizm pastasından hak ettiği payı alamayan bir şehir. Belediye olarak bize de önemli bir sorumluluk düşüyor. Burada güçlü bir şekilde Çorum’u temsil etmeye çalışıyoruz. Travel Turkey, beklentilerimizi büyük ölçüde karşılayacak bir fuar. Turizmi temsil eden bütün paydaşlar burada. Ciddi bir tanıtım var. Ciddi bir ziyaretçi potansiyeline sahip. 2019 için Çorum’a 300 bin turist çekmeyi hedefliyoruz. Çorum’un plakası da 19. 19 üzerinden bir tanıtım kampanyası yapmayı düşünüyoruz. Doğaya tarihe ilgisi olan herkesi Çorum'a bekliyoruz" diye konuştu.

Son Güncelleme: 06.12.2018 18:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sözüm Meclisten içeri 2018-12-06 19:34:21

Ordu'nun plakası kaç? Kimse kusura bakmasın ama ben Çorum'da Ordulu başkan yardımcısının görevde oluşuna alışamadım. Alışacak gibi de durmuyorum.

banner165