Çorum dijital platformlarda tanıtılacak

OMÜ ve Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı Samsun, Amasya, Çorum, Tokat'ı dijital platformlarda tanıtılacak.

14 Ekim 2022 Cuma 11:46
Çorum dijital platformlarda tanıtılacak

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) ile Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) arasında TR83 Bölgesinin (Samsun, Amasya, Çorum, Tokat) doğal, tarihi ve kültürel değerlerinin dijital platformlarda tanıtılması amacıyla protokol imzaladı.

Anlaşmayla ilgili bölgelerin tarihi, doğal ve kültürel değerlerinin dijital platformlarda (Vikipedi, Google Maps vb.) tanıtımına yönelik içerik oluşturma, var olan içerikleri gözden geçirme ve bu doğrultuda anılan platformların hak sahipleri ile iletişim kurularak güncellenmesi amaçlanıyor. İmzalanan anlaşmayla ayrıca değer paketlerinin hazırlanması ve OMÜ Turizm Fakültesi öğrencilerinin ve çalışanlarının bireysel gelişiminin desteklenmesine yönelik çalışmaların da yapılması planlanıyor. Bu amaçla Turizm Fakültesi öğrencilerinin ve çalışanlarının proje yönetimi alanında deneyim ve bilgilerinin arttırılması amacıyla 2 ayrı program düzenlenecek. Ayrıca öğrencilerin, kullanıcı ve ziyaretçi deneyimi alanında farkındalıklarının arttırılması amacıyla 20 kişilik günübirlik çalışma gezisi de yapılacak.


İHA

Son Güncelleme: 14.10.2022 21:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165