Çorum dünyanın en büyük fuarında

Çorum, dünyanın en büyük turizm fuarında yerini aldı.

31 Ocak 2019 Perşembe 16:45
Çorum dünyanın en büyük fuarında

İstanbul, EMITT Fuarı ile Dünyanın en büyük turizm organizasyonuna ev sahipliği yapıyor. Bu yıl 23.’ncü kez 85 ülkeden turizmcilerin buluşmasına sahne olan fuarın açılış törenine Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, KKTC Bakanı Fikri Ataoğlu, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ile birlikte turizm meslek birlik başkanları, bir çok ilin vali ve belediye başkanı katıldı.

Katılımcıların açılış kurdelesini kesmesinin ardından protokol üyeleri ve katılımcılar stantları ziyaret etti. Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı desteğiyle bölge illerinin tanıtımı için açılan müşterek stantta dört ilin turizm değerleri tanıtıldı. Çorum da  tarihi, doğal ve kültürel değerlerini tanıtmak amacıyla fuarda yerini aldı.

Ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği Çorum standında Kültür ve Turizm Müdürü Ömer Arslan, Şube Müdürü Sümeyra Şengül, Anitta Otel’den Seval Demirci Gücan ve Ebru Avcı, Büyük Otel’den Ali Tufan, Ali Demir ve  Mecitözü Halk Eğitim Merkezi Müdürü Erol Ateş, Günay Teke, Dilber Gürbüz ile İstanbul Çorumlu Dernekler Platformu Temsilcisi Hüseyin Akmaz yer aldı.

Çorum standını ziyaret edenlere tanıtım broşürü, harita, tanıtım filmi, boyama kitabı gibi materyallerle birlikte leblebi ikramı yapıldı.

Turizm profesyonellerinin buluşmasına sahne olan fuar 31 Ocak- 3 Şubat tarihleri arasında açık kalacak.

Son Güncelleme: 01.02.2019 08:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.