Çorum Eşrafı sanalda

Fotoğraf Sanatçısı hemşehrimiz Agah Öncül’ün ‘Çorum Eşrafı’ adlı fotoğraf sergisi koronavirüs nedeniyle sanaldan ziyaret edilebilecek.

05 Eylül 2020 Cumartesi 00:24
Çorum Eşrafı sanalda

Fotoğraf Sanatçısı hemşehrimiz Agah Öncül’ün ‘Çorum Eşrafı’ adlı fotoğraf sergisi koronavirüs nedeniyle sanaldan ziyaret edilebilecek.

Fotoğrafçılığa 1998’de Çorum insanını ve sokaklarını kareleyerek başlayan, ulusal ve uluslararası fotoğraf başarıları bulunan, birçok üniversite, dernek ve kulüplerde sergi, sunum, söyleşi performansları olan, ulusal fotoğrafçıların fotoğrafarı ile ülkemizi anlattığı platform TÜRKFOT’un (Türkiye Fotoğrafçılar Topluluğu) kurucusu, Çorumlu fotoğrafçı A. Agâh Öncül korona sebebi ile sanal ortamda sergi ve sunum etkinliklerine devam ediyor.

Birçok Çorumlu esnafın portresinin bulunduğu ‘Çorum Eşrafı’ isimli sanal sergisi www.abdullahagahoncul.com sitesinden giriş yapılarak ziyaret edilebiliyor. Sergide Çorum'un hiç değişmeyen sokaklarında, farklı nesillerden, her meslek grubundan zanaatkârların bulunduğu mekânlar ve insanların hikâyesi yansıtılıyor. Fotoğraflar Öncül’ün tüm hemşehrilerinin ve sanatseverlerin beğenisine sunuluyor.

Çorum Eşrafı isimli fotoğraf albümüne aşağıdaki linkten erişebilirsiniz...

https://abdullahagahoncul.com/corum-esrafi/

Son Güncelleme: 05.09.2020 11:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.