Çorum mutfağında İskilip farkı

Çorum Valiliği himayesinde hazırlanan genel organizasyonla, Çorum’un İskilip ilçesinde yöresel yemeklerin tanıtımı gerçekleştirildi.

25 Mayıs 2023 Perşembe 16:05
Çorum mutfağında İskilip farkı

Çorum Valiliği himayesinde Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri çerçevesinde Çorum’un İskilip ilçesinde dtün yöresel yemeklerin tanıtımı gerçekleştirildi.

İskilip Belediyesine ait Çatalkara Restoran’da gerçekleştirilen etkinlikte coğrafi işaret alan meşhur İskilip dolması, turşusu ve keşkeğinin yanı sıra İskilip su kabağı yemeği, yırtması ve gül böreği tanıtıldı. İskilipli kadınlar tarafından hazırlanan yöresel yemekler katılımcılar tarafından tam not aldı.

Programa, AK Parti Çorum milletvekili Oğuzhan Kaya, MHP Çorum milletvekili Vahit Kayrıcı, Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, İskilip Kaymakamı Yunus Emre Vural, Belediye Başkanı Ali Sülük, siyasi partilerin temsilcileri ve davetliler katıldı. Program sonunda katılımcılara teşekkür belgesi verildi.

Son Güncelleme: 25.05.2023 15:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipli 2023-05-25 22:58:08

Kale, kale altı mağara ve bu mağara kali arası güzergahda sağlı sollu evler tarih başka bir yerde yok bu güzellik hele çaylarımızın çevre düzenlemesi/içleriniz temizlenerek kondıl, fiskiyeler/taşkın önleme tedbirleri sağlanarak yemeklerimizde ayrıca eşsiz lezzetler ile bir bütünlük halinde kalkınır inşAllah.

Avatar
İlksen Hanıma Teşekkür 2023-05-26 09:29:45

Bu çalışmaların yıllar öncesindeki temelinde İlksen Hanım vardır. Ona da teşekkür ediyoruz, Allah razı olsun. Sağolun var olun sayın Vekilim.

Misafir Avatar
GÜNDEME GELMESİN 2023-05-26 10:58:11 @İlksen Hanıma Teşekkür

yıllar geçti bu vekil gideli gündeme getirilmesi düşünülmesin. bir dönem geldi ve gitti. ilimize bir faydası oldumu BİR LAF VARYA İnsan ölür kalır eseri eşek ölür kalır eseri il ve ilçelerde bir faydası olmalı insanın görev yaptığı dönem içerisinde

Beğenmedim! (0)
Avatar
Öz İskilip li 2023-05-26 12:21:44

Esas teşekkür Vali Sn Mustafa Çiftçi ye yoksa bu fotoğrafdakiler yağmurlu havada İskilip e su vermez,gocaman adamlar emeksizce fotoğrafa girmişler.