Çorum TT oldu

‘Çorumlu’nun yaptığını herkes yapamaz’ adlı tanıtım filmi TT’de (Trending Topics)13. sıraya yerleşti.

16 Kasım 2018 Cuma 16:34
Çorum TT oldu

Çorum İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından Çorum halkının, 154 yıl önce kente gelen sığınmacılara gösterdiği merhamet ve misafirperverliğin unutulmaması amacıyla Bir Medya’ya hazırlattığı tanıtım filmi ‘Çorumlu’nun yaptığını herkes yapamaz’ adlı tanıtım filmi TT’de (Trending Topics)13. sıraya yerleşti.

Osmanlı Padişahlarından Sultan Abdulaziz’in, 1860’lı yıllarda Kafkasya’daki soykırımdan kaçan ve bir kısmı Çorum’a yerleşen Çerkesler için yaptıklarına karşılık gönderdiği parayı “Onlar bizim kardeşimiz” diye geri gönderen Çorumlular için gazetede teşekkürname yayınlatmasını konu alan tanıtım filmi, Çorum halkının 154 yıl önce Çerkeslerle başlayan ve günümüzde de özellikle Irak ve Suriye’den gelen göçmenlere yardım elini uzatmasıyla devam eden sürece dikkat çekiyordu.

Tanıtım filmi, dün akşam sosyal medya mecrası Twitter’da en çok gündem olan konular sıralamasında 13. Sırada yer aldı. Türkiye’de en fazla gündem olan ilk 20’nin sistemden görülebildiği sıralamada, filmi ‘Çorumlu’nun yaptığını herkes yapamaz’ 13. sıraya yerleşti.

Son Güncelleme: 16.11.2018 17:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.