Çorum’dan eşsiz görüntüler

TRT 1'de oyuncu Kıvanç Kasabalı’nın sunduğu Şehirden Uzakta adlı belgeselde, Çorum’un Boğazkale ilçesi tanıtıldı.

17 Ocak 2021 Pazar 15:15
Çorum’dan eşsiz görüntüler

TRT1'de oyuncu Kıvanç Kasabalı’nın sunduğu Şehirden Uzakta adlı belgeselde, Çorum’un Boğazkale ilçesi tanıtıldı.

Belgeselde Çorum’dan eşsiz görüntüler yer aldı.

Trafik, kalabalık, yalnızlık, stres, sıradan ilişkiler ve tatsız yiyeceklerden sıkılarak şehirden kaçıp köye yerleşmeye karar veren Oyuncu Kıvanç Kasabalı, her bölümde Anadolu'nun bir köşesindeki köy hayatını tecrübe ediyor.

Çorum’un Boğazkale ilçesinden gündelik hayattan kesitlerinin ekrana ekrana taşındığı belgeselde, şekerpancarı sökümü, tarlada gübre ekimi, ve ahır temizliği yapıldı.

Belgesel sunucusu Kıvanç Kasabalı, belgeselin sonunda Hüdayda adlı türkü eşliğinde oynarken, “Çorum’un çok yorucu ve eğlenceli olduğunu tahmin etmiyordum.” dedi.

Son Güncelleme: 17.01.2021 18:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Komik 2021-01-17 17:03:24

Program cekileli ve yayinlanali bir ay oldu habercim 19 laf olsun diye paylasmis. En son resimdeki at fotosu Ağri ya da Kars'a ait yani Bogazkale değil :))

Avatar
Necmettin 2021-01-17 18:13:54

17 Ocak 2021 pazar günü trt den izledim.Güncel bir haberolmuş

banner165