Çoruminia’da hafta sonu yoğunluğu

Çorum Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak açılışı yapılan Çoruminia vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

03 Ekim 2021 Pazar 16:57
Çoruminia’da hafta sonu yoğunluğu

Çorum Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak açılışı yapılan Çoruminia vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Çorum’un sahip olduğu, tarihi ve kültürel değerleri bir arada tanıtmak amacıyla yapılan, geçtiğimiz günlerde de açılışı gerçekleştirilen Çorumina, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın seçim taahhütleri arasında yer alıyordu. 7’den 70’e her kesime hitap eden Çoruminia, vatandaşların beğenisini topluyor.

Çoruminia'yı ziyaret eden vatandaşlar, "Yapılan bu çalışma, Çorum’un tarihini ve çocuklarımıza geçmişi hatırlatmak için güzel ve anlamlı olmuş. Çocuklarımız için de ayrıca güzel olmuş. Belediyemizin yapmış olduğu bu çalışma her detayı ile çok güzel olmuş. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştular.

Çoruminia’da gezerken kentin tarihini hatırladığını belirten Osman Kara ise "Çorum’daki önemli yapıları göremeyenler için farklı bir çalışma olmuş. Herkes Boğazkale’ye, Alacahöyük’e gidemez, o yüzden tüm eserlerin burada sergilenmesi güzel olmuş. Annemin de görmesini, tarihi yeniden yaşaması için onu da buraya getirdim. Belediye Başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Çoruminia'da hafta sonu yoğunluk yaşanırken, ziyarete gelen vatandaşların bol bol fotoğraf çektikleri görüldü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2021-10-04 11:38:08

Reklam haberlere devam. Bu iş turizm için yapılmıştı ya, çok memnun olan vatandaş diyor ki tarihimizi hatırladık. Gerçek eserlerin olduğu şehirde yaşayıp maketlerini önünde fotoğraf çekinerek tarihini hatırlayan kişiler değildir sanırım turizm hedefi? Ahl önündeki 50 bin lira maliyetli I Love Çorum yazısı bundan çok işe yarar turizm konusunda.

Avatar
Faruk 2021-10-03 20:33:58

Çok güzel bir eser olmuş bugün çocuklarım ile ziyaret ettik emeği geçenlere teşekkür ediyorum