Çorumlu bu etkinliği sevdi

Çorum'da Arabada Sinema etkinliğinin ilki gerçekleştirildi. Başkan Aşgın da klasik otomobille geldiği alanda film izledi.

04 Temmuz 2020 Cumartesi 00:24

Çorum Belediyesi’nin organize ettiği ‘Arabalı Sinema’ etkinliğinin ilki gerçekleştirildi. Yeni şehir stadı otoparkında düzenlenen etkinliğin açılışına yoğun ilgi oldu.

Belediye Başkanı  Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın klasik bir otomobille geldiği alanda etkinliğe katılanlar hep birlikte araç farlarını yaktı, kornalara bastı.

Senima keyfinin yaşandığı ilk gecede Çorumlular özel araçlarıyla otoparkta oluşturulan özel alanlara park etti. Girişte misafirlere mısır ve gazoz ikramında bulunulurken, sinemaseverler güzel farklı ve güzel bir akşam yaşadı.

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, klasik bir otomobille geldiği etkinlik alanında senimaseverlere hitaben bir konuşma yaptı, ardından araca binerek film izledi.

Arabalı Sinema Keyfi bugün ve yarın akşam da devam edecek.

Son Güncelleme: 04.07.2020 00:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çorumlu 2020-07-04 14:16:05

ya her iste fesatlık be kardeşim
iyi yönden bakın.buetkinlik hastanedeki hastalar için moral olmazmı.

Avatar
Vatandaş 2020-07-04 00:49:07

Her şey çok güzel de
Belediye Güzel Bir Etkinlik Yapmış
Şunu Belirtmek İsterim
100 metre ileride hastane var kornaya basmak nedir En kötüsü de başkanın böyle bir şeye teşvik etmesi nedir acaba
Hastaların Büyük Bir Çoğunluğu Korona Hastası Güzel Bir Etkinlik Ama Uyuyan Dinlenen Hastaları da Düşünmek Lazım...

Avatar
Dogru 2020-07-04 11:42:01

Vatandaş rumuzlu arkadaş güzel bir konuya temas etmiş.Çorum alan olarak müsait bu etkinlik çarşamba pazarındaki yapılabilirdi.Hastane hiç düşünülmelidir.Yarın orada maçlar oynanmaya başladığında çıkan gürültüler yine hastanede yatanları rahatsız edilecektir.Biz herşeyi güzel yaparız yerini ve olumsuzlukları hesap hesap etmede eksikliklerinin var.