Çorum’un güzellikleri bu kanalda

Hitit Üniversitesi akademisyenlerinden Doç. Dr. İsa Sarı, Çorum'un tarihi ve doğal güzelliklerini drone ile kayıt altına alıp YouTube sayfasında ve Instagram hesabında dünyayla paylaşıyor.

02 Ağustos 2022 Salı 14:18
Çorum’un güzellikleri bu kanalda

Hitit Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. İsa Sarı, yaklaşık 10 yıldır hobi amaçlı drone kullanıyor.

DRONE İLE DOĞAL VE TARİHİ GÜZELLİKLER

Son zamanlarda ise Çorum'un gerek bilinen gerek bilinmeyen doğal ve tarihi güzelliklerini kayıt altına alıp YouTube sayfasında ve Instagram hesabında dünyayla paylaşıyor.

80 BİN ABONESİ VAR

Türkiye'den ve dünyadan toplamda 80 bin civarında aboneye sahip YouTube kanalında Çorum'a, ilçelerine ve çevresine ait onlarca drone videosu bulunan Sarı’nın, yüzlerce kez izlenen görüntülerde Budakören Şelalesi gibi gizli kalmış güzelliklerin yanı sıra, Hattuşa, Alacahöyük gibi Hitit medeniyetine ait şehirlerin de farklı açılardan çekimleri yer alıyor.

İLÇELER DE VAR

Doç. Dr. İsa Sarı’nın YouTube kanalında ayrıca, Oğuzlar Barajı, İncesu Kanyonu, Kapılıkaya Anıt Mezarı, Sıklık Tabiat Parkı, Kızılırmak ve çevresi, Çomar Barajı gibi herkesçe bilinen, ama daha önce hiç havadan görüntülenmemiş mekanlara ait drone uçuşlarının görüntüleri de izlenebiliyor.

YouTube'da İsa Sarı aramasıyla ulaşılabilen kanala belli aralıklarla yeni çekim videoları da ekleniyor. Yakın zamanda Çorum'un bilinmeyen tarihi ve doğal yerlerine ait yeni videolar da kanala yüklenecek.

İsa Sarı'nın Yotube kanalının adresi: https://www.youtube.com/c/IsaSaritr

Son Güncelleme: 02.08.2022 16:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zero 2022-08-02 16:29:54

Çok güzel bir çaba. Umarım Çorumlular kıymetini bilmeli.