Davetlilere Osmanlı Şerbeti

Sungurlu Belediyesi Çorum tanıtım Günleri'nde stant açtı, davetlilere Osmanlı şerbeti ikram etti

16 Kasım 2017 Perşembe 19:42
Davetlilere Osmanlı Şerbeti

Bu yıl Ankara'da 4. düzenlenen Çorum Tanıtım Günlerinde yerini alan Sungurlu Kaymakamlığı ve Sungurlu Belediyesi standına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi fuar alanında açılışı yapılan Çorum Tanıtım Günleri'nde protokol ve vatandaşlara Sungurlu Belediyesi tarafından Osmanlı Şerbeti ikram edildi. Sungurlu’nun yöresel ve kültürel değerleri Sungurlu Belediyesi stantlarında sergilenirken, ayrıca Semah ve koro gösterisi yapıldı. Tanıtım günleri kapsamında Sungurlu Kına Gecesi organizasyonu yapılacağı bildirildi.

Sungurlu Kaymakamı Mitat Gözen ve Belediye Başkanı Adbulakadir Şahiner tüm hemşehrilerimizi ve Sungurlu sevdalılarını Çorum Tanıtım Günleri'ne davet etti.

İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165