Eğlenceye doydular

Çorum Belediyesi 23 Nisan'da çocukları eğlenceyle buluşturdu, Kitap Fuarı'nda yazarlar okurlarla buluştu

24 Nisan 2018 Salı 17:10
Eğlenceye doydular

Çorum Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde Buhara Kültür Merkezi ve diğer gençlik merkezlerinde eğlence etkinlikleri düzenlendi.

21 Nisan Cumartesi günü başlayan etkinliklerde Çorum Belediyesi Gençlik Merkezlerine kurulan 10 D sinema ile çocuklar güzel dakikalar yaşadı.

23 Nisan’da ise Buhara Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliklere Belediye Başkanı Zeki Gül de katılarak çocukların mutluluklarına eşlik etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde düzenlenen şenlikte, çocuklar 10 D sinemanın yanı sıra sportif faaliyetlere katıldı ve geleneksel oyunlar oynadı. Buz pateni, bowling, yüz ve ahşap boyamanın yapıldığı şenlikte, Gül, çocuklarla birebir ilgilendi. Çocuklara balon dağıtan Gül, ayrıca  bowling oynadı, buz pateni yaptı.

YAZARLAR OKURLARLA BULUŞTU

Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen Kitap ve Kültür Günleri etkinlikleri kapsamında yazarlar Fatih Çıtlak ve Fatih Duman okurlarıyla buluştu.

Bu yıl ise 8.si düzenlenen Çorum Belediyesi Kitap ve Kültür Günleri kapsamında Çorum’a gelen yazarlar Fatih Çıtlak ve Fatih Duman okurlarıyla bir araya geldi. Kızıl Elma, Çanakkale’den Cennete Bir Yol Gider, Doğuda Aşk Böyle Yükselir gibi kitapların yazarı olan Fatih Duman yaklaşık 1 saat boyunca okurları ile önce söyleşide bir araya geldi. Kendisinin de zor zamanlarda İmam Hatip Lisesi mezunu olduğunu, çok okuyarak ve çok çalışarak bu günlere geldiğini ifade eden yazar Fatih Duman, “Vazgeçtiğiniz gün hem kaybettiğiniz hem kaybolduğunuz gündür” diyerek okumaktan asla vazgeçilmemesi gerektiğinim altınız çizdi. Necip bir milletin evlatları olarak dünyada merhametin, insanlığın tek kıyısının Türkiye olduğunu ve hiç birimizin bu ümitleri boşa çıkarmaya hakkımız olmadığınız ifade etti. Söyleşinin ardından Fatih Duman, okurlarına kitaplarını imzaladı.

Fatih Duman’ın ardından Yazar Fatih Çıtlak, okurlarıyla önce söyleşide daha sonra ise imza etkinliğinde bir araya geldi. Kırk Mektup, Huzur Defteri, Aşkın Bir Noktası gibi kitapların yazarı Fatih Çıtlak, Müslümanların dünya üzerindeki etkilerinden bahsetti. Yazar Çıtlak söyleşinin ardından hem kitapları imzaladı hem sevenleriyle fotoğraf çektirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.